11174860_10153223702716093_6000189972919606367_nForbund for Kjemisk Miljøintoleranse (FKMI) er et forbund for de som på en eller annen måte er berørt av kjemikalieoverfølsomhet.

Du kan ha kjemisk miljøintoleranse selv, kjenne noen som har det, eller du rett og slett bare brenner for saken og vil at miljøet rundt deg skal være mest mulig fritt for kjemikalier.

Uansett passer du inn hos oss, og vi ØNSKER VI DEG VELKOMMEN SOM MEDLEM!  Som medlem støtter du oss i vårt arbeid for å gjøre livet med sykdommen så enkelt som mulig, og å jobbe for et mest mulig kjemikaliefritt offentlig rom!
Vi håper du får et positivt fellesskap med mennesker som brenner for det samme, eller som er i samme situasjon som deg.

 

Les mer om hva kjemisk miljøintoleranse er.

Les mer om hvordan du kan ta hensyn.

Hjelp oss å kartlegge hvordan fastlegene oppfatter dine symptomer ved å delta i vår anonyme undersøkelse! Les mer her: Følgebrev til din fastlege og lenke til anonymt spørreskjema

Forbund for Kjemisk Miljøintoleranse (FKMI) er medlem av Frivillighet Norge, som er et samarbeidsforum for frivillige virksomheter. Frivillighet Norge arbeider for bedre rammevilkår for frivillige organisasjoner og økt forståelse for den store, viktige, frivillige innsatsen i samfunnet.

Ønsker du å ta kontakt med oss i FKMI kan du kontakte oss på post@intoleranse.no

Lik oss også på FACEBOOK!

Comments are closed.